Samarbetspartners

Lyko.se är ett företag som de flesta kanske känner igen från deras onlineförsäljning av hårvårds- och skönhetsprodukter för både kvinnor och män, där de är ett av Sveriges ledande företag.


Lyko.se började som ett litet familjeföretag med frisersalong i Dala-Järna och har nu växt till att, förutom onlineförsäljningen av skönhetsprodukter och salongen i Dala-Järna, även ha salonger i Stockholm, Vansbro samt en stor lagerbutik i Vansbro.


Lyko.se har tilldelats flera priser för deras enorma utveckling och företagsamhet, bland annat har de under år 2014 blivit tilldelade utmärkelsen ”Gasellföretag”, ett pris som delas ut till snabbväxande företag av tidningen Dagens Industri, i samband med detta blev de även tilldelade utmärkelsen årets ”Digitala gasell” i regionen Dalarna, Värmland och Gävleborg. Under år 2014 var det endast 876 företag i hela Sverige som uppnådde kriterierna för att bli utnämnda till Gasellföretag.


Med andra ord är det ett väldigt offensivt företag som verkligen vågar satsa framåt, och det känns väldigt inspirerande och kul att få samarbeta med Lyko.se. Förhoppningsvis kommer vårt samarbete leda till att vi tillsammans utvecklas och kan nå nya framgångar!


Om ni vill läsa mer om företaget Lyko.se kan ni klicka på deras logga här till vänster.

Kakelimporten - Kakelimporten är en av mina äldsta samarbetspartners. En partner som trott på min satsning i ur och skur och de har alltid ställt upp för mig!


Med Rickard Olsson i spetsen har företaget blivit ett av skandinaviens största agenturföretag inom kakel och klinkers.

Kakelimporten förmedlar keramiskt material, glasmosaik, natursten och värmegolv. De tillhandahåller även fäst- och fogmassor för godkända våtrumssystem i både Sverige och Finland.


Efter många lyckade år tillsammans med deras kunder och deras italienska leverantörer har de blivit ledande inom branschen.

Hemköp Dala-Järna - Hemköp i Dala-Järna är en fräsch och fin matbutik belägen mitt i byn. Butiken, med handlaren Andreas Friberg i spetsen, utvecklas ständigt och under hösten 2015 hölls en nyinvigning efter att man bland annat byggt en ny entré och en ny spelavdelning med cafédel.

På Hemköp Dala-Järna hittar man ett stort utbud av närproducerade och ekologiska produkter.

Så här beskriver sig Hemköp Dala-Järna på deras egna facebooksida:

 

Din lokala matbutik med Dalarnas bästa service, brett sortiment av ekologiska och närproducerade varor! Välkomna till ortens mest omtyckta matbutik!


UTRUSTNINGSPARTNERS: